Rulada de cartofi cu carne tocata

de Lau in Aperitive / Garnituri, 16 Sep 2011 | 9377 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cartofi
  • sare
  • 3 linguri margarina
  • 300 ml lapte
  • 500 g carne tocata
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • 2 linguri de pasta de tomate
  • 1 ardei
  • patrunjel verde
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • 2 oua
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada de cartofi cu carne tocata:

Se curata cartofii si se pun la fiert. Dupa ce au fiert se scurg de apa si se paseaza, se adauga margarina, laptele si sare dupa gust

Ceapa se caleste putin, se adauga morcovul dat prin razatoare si ardeiul tocat. Se adauga pasta de tomate, 100 ml apa si cand incepe sa fiarba se adauga carnea. Se amesteca si se lasa sa fiarba pana scade apa, amestecand din cand in cand. Se opreste focul si se adauga patrunjelul tocat, 1 ou, sare, piper, cimbru dupa gust. Se amesteca si se lasa sa se raceasca

Se intinde piureul de cartofi pe o folie alimentara, se adauga compozitia de carne si se ruleaza cu ajutorul foliei

Se aseaza in tava de chec unsa cu ulei, se unge cu oul batut  si se da la cuptor pana se rumeneste frumos

Se lasa sa se raceasca in tava

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de cartofi cu carne tocata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Cartofi taranesti la tigaie cu salata de ardei copti